Welkom bij Be Fit Breda!

Anne van der Erf

Trainer introductie

Hoi! Ik ben Anne en eigenaar van Be Fit Breda!
Ik sport al mijn hele leven lang en ben in 2017 begonnen met bootcampen. Ik heb daarbij ondervonden dat bootcamp echt mijn ding is. In 2020 heb ik een cursus tot bootcamp instructeur gevolgd en sindsdien geef ik bootcamptrainingen bij Be Fit Breda.
Ik heb tien jaar lang in het laboratorium gestaan van industriële bedrijven maar dat paste niet meer bij me en dus heb ik daar in 2023 afscheid van genomen. Sinds 1 januari 2024 ben ik eigenaar van Be Fit Breda en dat vind ik hartstikke leuk. Op deze manier kan ik mijn liefde voor bootcamp nog meer verspreiden dan dat ik al deed.
Ik hoop jullie snel te zien bij een van de trainingen die mijn team en ik geven. Je kan training bij mij volgen op dinsdag in centrum Breda of Oosterhout, op donderdag in Oosterhout, op zondag in het Mastbos of op de Vrachelse Heide en zo nu en dan op zaterdag in het Mastbos.