Welkom bij Be Fit Breda!

Voeding

Tegenwoordig bestaat er een overvloed aan keuze op het gebied van voeding. Voeding komt in allerlei soorten en maten en het ene voedingsmiddel is gezonder dan het andere. Vaak ziet men door de bomen het bos niet meer. Be Fit Breda heeft een samenwerking met Eet met Suus, om onze sportieve klanten het beste van beiden werelden te kunnen bieden. Want natuurlijk is het veranderen van je voedingspatroon een goed begin, maar we raden je aan om dit te combineren met de deelname aan één van onze bootcamp-trainingen. Succes gegarandeerd! En wist je al dat de eerste afspraken vaak door je zorgverzekeraar worden vergoed?

Introductie Susan Oomen - Eet met Suus

Hoi Be Fitters! Jarenlang heb ik met heel veel plezier bij Lotte en Erik gesport. Ondertussen Crossfit gevonden en hardlopen is nog altijd mijn grootste passie. Af en toe zoek ik de vertrouwde gezelligheid en pittige lessen nog op en sluit ik nog wel eens aan bij een les van Erik of Lotte.
Van mijn hobby heb ik ondertussen mijn werk gemaakt. 7 jaar geleden besloot ik dat ik me wilde gaan richten op iets waar ik blij van word. Het moest iets zijn in de richting van voeding of sport. Het werd de HBO opleiding Voeding en Diëtetiek, die ik met succes heb afgerond. Ondertussen alweer een aantal jaar met veel plezier en passie actief als diëtist. Eigenlijk als vanzelf richt ik me graag op voeding en sport en de relatie tussen onze psyche en voeding. Centraal staat daarbij de persoon die voor me zit. Want wie weet nu beter wat hij of zij wel en niet wil? Ik probeer hierbij samen met deze persoon met een open blik te onderzoeken waar en hoe we voeding en alle omstandigheden die hierbij komen kijken, kunnen optimaliseren. Ik hecht veel waarde aan een gezonde relatie met voeding en (leren) luisteren naar je lichaam.
Naast het sporten bezoek ik graag festivals en zit ik graag met een kopje thee en een goed boek in de bank. Ik ben ook een echte lekkerbek! Ik hou van lekker eten en ook een stuk chocolade of een wijntje met vrienden word ik blij van. Ik voel me lekker bij genieten in balans, met een gezonde voedings- en beweegbasis.
Wil jij een gezonde relatie met voeding? Wil jij afvallen of misschien wel aankomen? Een voeding die je sport ondersteund? Of misschien heb je wel een allergie, diabetes, verstoord eetgedrag of maag-/darmklachten? Kijk eens op mijn website of we hier samen wellicht mee aan de slag kunnen gaan onder het genot van een kopje koffie of thee!
www.eetmetsuus.nl

Geïnteresseerd in bootcamp?

  Of wil je meer weten over de combinatie bootcamp en voeding?