Betalingen

Op dit moment hebben we nog geen webshop. Hier wordt aan gewerkt.

Abonnementen
Wilt u onbeperkt sporten? Dat kan! Stuur een mail naar info@befitbreda.nl ovv abonnement met daarin uw naam en telefoonnummer. U ontvangt van ons een betalingsverzoek via uw mobiel. U betaalt alleen voor het resterende deel van de maand. Indien deze betaling voldaan is ontvangt u per mail een bevestiging. Wij zorgen er voor dat het abonnement op uw account gezet wordt.*
Voor het einde van de maand ontvangt u van ons opnieuw een betalingsverzoek. Deze is voor het abonnement van de volgende maand.

Strippen
Liever iets minder vaak sporten? Ook dat kan met onze strippenkaarten. Stuur een mail naar info@befitbreda.nl ovv 5/10 strippenkaart met daarin uw naam en telefoonnummer.
U ontvangt van ons een betalingsverzoek via uw mobiel. Indien deze betaling ontvangen is ontvangt u per mail een bevestiging. Wij zorgen er voor dat de strippen op uw account gezet worden.*

*Het kan enige dagen duren voordat wij uw betaling hebben verwerkt in uw account. Mogelijk kunt u dus niet meteen inschrijven. U kunt wel meteen sporten na de betaling. Ga gewoon naar de training en laat onze trainers dan de betaling zien. Strippen worden achteraf door ons in mindering gebracht.