Welkom bij Be Fit Breda!

Kirsten Franken

Trainer introductie

Hi allemaal! Ik ben Kirsten Franken één van de trotse trainers van Be Fit Breda. Naast het verzorgen van uitdagende bootcamps heb ik ook mijn eigen bedrijf. Ik help vrouwen die elke maand last hebben van PMS klachten om daar vanaf te komen, zodat zij meer rust en energie ervaren in hun leven www.komweertotrust.nl.
Eigenlijk vind ik alles op het gebied van sport, voeding en mindset interessant en deze kennis deel ik ook graag met jou door middel van coaching, personal training, workshops of gewoon onder het genot van een bakje koffie.
Ik ben pas tevreden als jij mij tijdens een training minstens één keer hebt vervloekt (in je hoofd dan 😉), dat betekent namelijk dat je een stap verder bent gegaan dan je had verwacht of eerder hebt gedaan! Ik houd van hard werken gecombineerd met lol zodat je niet alleen aan een fit lijf aan het werken bent maar ook een fitte geest. Een goede combinatie van cardio, krachttraining en teamwork vindt je terug in al mijn trainingen, dus breng al je vrienden, familie en collega’s mee! Je komt mij tegen op donderdag en op zondag in Oosterhout. Daarnaast sta in nog regelmatig op een andere training.
Tot snel!