Welkom bij Be Fit Breda!

Rien van Broekhoven

Trainer introductie

Mijn naam is Rien van Broekhoven en mag me sinds 7 jaar een Brabander noemen (eigenlijk is mijn G wat te hard en klinkt mijn Z te veel als een S…, maarja ). Naast mijn werk als fotograaf heb ik héél veel plezier in al mijn buitenactiviteiten: hardlopen, fietsen, wandelen (in de bergen), daarmee vul ik dan ook een groot gedeelte van mijn tijd. In het verlengde daarvan geef ik graag bootcamptrainingen. Trainingen met een ‘bite’! Want ik heb wel horen zeggen dat mijn trainingen spierpijngarantie bieden… (en dat hoor ik graag!). Je kunt mij vinden op de op maandag bij de running bootcamp en op woensdag bij de power, daarnaast val ik nog regelmatig in op andere trainingen.

Ik hoop jullie snel eens te zien tijdens één van mijn trainingen!