Welkom bij Be Fit Breda!

Personal training

Met personal training train je één op één, resultaatgericht. Jouw personal trainer werkt gedurende een langere periode met je aan een gezonde leefstijl. Hij is jouw eigen motivator. De afspraak met de personal trainer staat. Ook als het regent, of als je moe bent. Of gewoon geen zin hebt. De personal trainer is jouw hoogstpersoonlijke stok achter de deur die je onvermoeibaar herinnert aan jouw doelen!

Uitgebalanceerde levensstijl

Personal training is meer dan alleen sporten. Samen met jouw coach bepaal je concrete doelstellingen. Om die te realiseren is het noodzakelijk een goede balans te vinden in beweging, voeding en ontspanning.

Doelen bepalen met je personal trainer

Misschien heb je specifieke(re) doelen. Toewerken naar een (halve) marathon, of gericht trainen voor je favoriete sport. Of je hebt gezondheidsproblemen die speciale aandacht en kennis vereisen bij sport en bewegen. Een professionele personal trainer heeft deze kennis in huis. Welk doel wil ik bereiken? Dat gaat in overleg met jouw personal trainer. De trainer kan beoordelen of jouw doel haalbaar voor je is en reëel. Iemand die jarenlang weinig aan zijn conditie heeft gedaan, kan niet binnen twee maanden een marathon lopen.

Resultaten door personal training

Hoe bereik je jouw doelen? Jouw personal trainer stippelt die samen met je uit. Samen bepalen we wat de juiste begeleiding voor je is en gaan we op zoek naar bewegingsvormen die bij jou en jouw doelen passen. Lekker 45 minuten intensief thuis of in de natuur trainen waar flexibiliteit, balans, core, kracht en uithoudingsvermogen verwerkt worden in een training op maat. Een gevarieerd aanbod aan bewegingsvormen houdt het leuk en afwisselend. Dat motiveert. Bovendien blijf je daardoor vooruitgang boeken, omdat het lichaam er niet aan went.

Personal training voor niet leden

Aantal

10 trainingen

Duur

10 weken

Prijs

500 euro

Lengte

45 minuten per training

Omschrijving

Eén op één begeleiding

Personal training voor leden

Aantal

10 trainingen

Duur

10 weken

Prijs

400 euro

Lengte

45 minuten per training

Omschrijving

één op één begeleiding

Geïnteresseerd in personal training?

  Heb je nog vragen of wil je graag beginnen?