Bootcamp varianten

Regular Bootcamp

Deze training is voor iedereen toegankelijk. Het maakt niet uit of je nu een beginner bent of een ervaren sporter.

Power Bootcamp

Tijdens deze training wordt er met materialen gewerkt. De training zal voornamelijk op één locatie plaatsvinden.

Running Bootcamp

Tijdens deze training wordt veel gelopen. Er is extra aandacht voor loopscholing, intervaltraining en andere loopvormen.

Bedrijfsbootcamp

Als werkgever is het goed om te investeren in de gezondheid van je werknemers. Bootcampen met collega’s kent vele voordelen.

Bootcamp

Bootcamp Training is begin deze eeuw ontstaan in de Verenigde Staten, een sportmethodiek gebaseerd op de trainingsroutine van het Amerikaanse leger. Gecertificeerde trainers onderwerpen hun sporters in groepsverband aan een intensief cardiovasculair en spierversterkende full body workout. Hardlopen, intervaltraining en fitnessoefeningen in de frisse buitenlucht waarbij wordt gewerkt aan je conditie, kracht, souplesse en explosiviteit.

Geen muffe fitness, geen ingewikkelde fitnessapparatuur, maar simpele oefeningen in de natuur, in groepsverband waar een ieder op zijn/haar eigen niveau traint! Je hoeft je dus geen zorgen te maken dat je de groep niet bij kunt houden, of bang zijn dat het te hoog gegrepen is. Onze instructeurs passen de oefeningen dusdanig aan dat een ieder zijn/haar niveau naar een hoger level kan tillen!

Je laat je toch niet uit het veld slaan door barre weersomstandigheden?
Be Fit Breda traint namelijk het hele jaar door!

Kledingadvies

Wil jij weten wat je aan moet tijdens een bootcamp training?