Wat is een bootcamp?

Be Fit Breda is gericht op het stimuleren van vetverlies, spiertoename en algehele conditie voor mannen en vrouwen. Je verbrandt bij de bootcamp calorieën in de buitenlucht en werkt aan kracht, lenigheid, coördinatie en snelheid op je eigen niveau. Elke keer worden er nieuwe professionele trainingen gemaakt die o.a. bodyweight exercises, sprintjes, core oefeningen en andere leuke en uitdagende oefeningen bevatten. Je voelt je gegarandeerd al gauw fitter en sterker.

Wat trek ik aan naar de bootcamp?

Makkelijk zittende sportkleding en goede sportschoenen. Trek sportkleding aan die vies mag worden. In de winter adviseren wij meerdere laagjes aan te trekken die je makkelijk aan en/of uit kan trekken. NEEM OOK ALTIJD EEN FLESJE WATER MEE! Klik hier voor een uitgebreid kledingadvies.

Waar kan ik mijn spullen/tas kwijt?

Onze trainers hebben altijd een rugzak bij waarin je sleutels en andere belangrijke spullen kunt stoppen. Vaak is er een auto beschikbaar om evt jassen/taseen in achter te laten. We raden je wel aan om je waardevolle spullen en tassen zoveel mogelijk thuis te laten. De trainers zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade aan de spullen/tas.

Gaat de bootcamp altijd door?

De training gaat door indien er 60 minuten van te voren minimaal 5 deelnemers staan ingeschreven.

Gaat de bootcamp bij elk weer door?

Ja, onze trainingen gaan altijd door! Alleen bij onweer/noodweer zijn wij genoodzaakt om de training te annuleren/stoppen i.v.m. uw veiligheid.

Is er een aparte bootcamp voor gevorderden en beginners?

De bootcamp is voor iedereen toegankelijk. Zowel beginners als gevorderden kunnen de oefeningen op hun eigen niveau uitvoeren. We zorgen er tevens voor dat de groep altijd bij elkaar blijft dus je kan nooit achterlopen op de groep. Zo werkt elke bootcamper aan zijn/haar eigen uitdaging.

Hoe start ik met bootcampen als ik nog geen lid ben?

Je kunt een account aanmaken via deze website. Vervolgens krijg je van ons een proefles cadeau. Met deze proefles kun je je inschrijven voor de training die jij graag wilt volgen. Zo weet de trainer dat je komt. Een proefles is geheel vrijblijvend.

Is er een zomer-/winterstop?

Nee. Bij Be Fit Breda kun je het hele jaar door sporten.

Wanneer kan ik instromen?

Het hele jaar door op elk gewenst moment. De bootcamp is zo ontworpen dat je als beginner op je eigen niveau de oefeningen kunt uitvoeren en zo op je eigen tempo je conditie en kracht kunt opbouwen. Gevorderden kunnen ook direct instromen en op hun eigen niveau en “genieten” van onze high intensity bootcamp workouts.

Hoe lang duurt een bootcamp training?

De complete bootcamp workout duurt 1 uur. We verzamelen op elke locatie 10 minuten voor aanvang.

Gaan we veel hardlopen tijdens de training?

Nee. We richten ons op kracht en op cardio maar niet in de vorm van lange stukken hardlopen. Op deze manier blijft de groep altijd bij elkaar en kan je nooit achterraken.

Kan ik een proefles volgen?

Ja, dit kan. Je eerste training is altijd gratis! Maak een account aan via deze website en je ontvangt je proefles.

Wat gebeurt er als een training niet doorgaat?

We laten je dit per mail weten en als je je telefoonnummer in ons systeem achterlaat ontvang je ook een sms. Bij een strippenkaart zal de strip worden gecrediteerd.

Kan er iemand anders op mijn strippenkaart/abonnement sporten?

Nee. Je strippenkaart/abonnement is persoonsgebonden. Alleen jij kan dus op jouw account reserveren.

Hoelang zijn strippenkaarten geldig?

Een 5-strippenkaart is bij ons 3 maanden geldig na aankoop. Een 10-rittenkaart is 6 maanden geldig na aankoop.

Mag ik bootcampen als ik zwanger of geblesseerd ben?

Neem in beide gevallen voor advies eerst contact op met je huisarts of fysiotherapeut. Als je zwanger bent, terugkomt uit een zwangerschap of een lichte blessure hebt, geef dit dan vooraf door aan de trainer. Zij kunnen dan eventueel zorgen voor (lichtere) vervangende oefeningen.