Sportmassage

Be Fit Breda Sportmassage

Be Fit Breda breidt uit! En wel met een eigen (sport)massage praktijk. In januari 2023 wordt de nieuwe praktijk geopend aan de Renswoudestraat 7 (IJpelaar).

Na een massage zal je merken dat spieren soepeler worden en de doorbloeding beter. Hierdoor heb je er ook lang na de massage nog profijt van. Je hebt minder last van blessures, stijfheid en gewrichtspijnen. Zowel een ontspanning als sportmassage zijn mogelijk. Bij specifieke klachten, blessures en/of stijfheid, graag telefonisch contact opnemen. Ik werk nauw samen met huisarts en/of fysiotherapeut en bij twijfel zal ik je dan ook eerst doorverwijzen voor een advies vanuit daar.

Voordelen

  • Soepelere spieren
  • Betere doorbloeding
  • Minder last van blessures

Sportmassage

€ 30,-

25 minuten

Selecteer
  • 5% korting voor leden
  • 10% korting voor leden met een halfjaar abonnement
  • 15% korting voor leden met een jaar abonnement

Sportmassage

€ 50,-

50 minuten

Selecteer
  • 5% korting voor leden
  • 10% korting voor leden met een halfjaar abonnement
  • 15% korting voor leden met een jaar abonnement

Producten

In de praktijk verkopen wij ook de magnesium producten van Permsal. Zowel de olie als magnesium vlokken voor in (voeten)bad. Lees hieronder de voordelen van het gebruik van magnesium. Wil je wat aanschaffen? Maak dan telefonisch of via WhatsApp een afspraak om de in praktijk langs te komen.

Snelle en effectieve opname via de huid
De huid is transdermaal voor lichaamseigen stoffen. De werkzame stof in Permsal is magnesiumchloride, een lichaamseigen stof, die daarom snel door de huid wordt opgenomen. Magnesium gaat zo rechtstreeks naar de cellen en door naar de bloedbaan.
Het tekort aan magnesium wordt vaak aangevuld met voedingssupplementen zoals magnesiumtabletten. Deze komen terecht in het maagdarmkanaal, waar veel verloren gaat. Slechts een klein deel wordt opgenomen en vaak ontstaan er darmklachten en diarree als gevolg. Deze orale supplementen bevatten magnesiumverbindingen, die minder lichaamseigen zijn en minder goed worden opgenomen.
Magnesium kan dus beter opgenomen worden via de huid. Dit is in 2016 via een groot wetenschappelijk onderzoek bewezen. Via de haarzakjes en zweetklieren wordt magnesium chloride, de werkzame stof in Permsal, voor minimaal 90% opgenomen op celniveau binnen enkele minuten. De producten van Permsal zijn speciaal ontwikkeld voor opname van magnesium via de huid.
Het grote voordeel van de toepassing via de huid ligt in de mogelijkheid om acute problemen lokaal te behandelen. Denk hierbij aan spierkrampen, spierpijnen, rusteloze benen of artrose. Tot nu toe is er geen farmaceutische vorm met een vergelijkbaar snelle werking in geval van spierproblemen. Ook kun je via deze methode nooit te veel magnesium gebruiken. Wanneer de cellen verzadigd zijn nemen ze simpelweg niets meer op.

+31 642 57 93 93

Afspraken via WhatsApp of telefonisch

Openingstijden

Maandag, woensdag, vrijdag van 9:00 – 18:00 uur (avonden en weekenden in overleg)